2019-11-07
行過見到呢間餐廳門口有人排隊,就走去睇下食咩喇。餐廳設計風格幾潮流幾光猛。原來呢間係專食牛扒既🥩食肉獸岩哂!餐廳設有限時,證明都真係幾多人來,質素應該唔差。座低左就有職員走過黎幫你添薯條🍟放到滿滿!原來係免費仼食😻正呀!薯條剛好炸好,食落熱辣辣,夠哂香脆呀!食唔停口。食完職員會幫你 refill ,唔洗擔心。另外可以加$48轉為set,有湯同沙律🥗個湯係蕃茄濃湯🍲🥫如果鐘意蕃茄既話就岩,個濃落左好多蕃茄去煲,夠哂濃郁,好香既蕃茄味,酸酸甜甜好開胃。黎麥沙律🥗加左啲蟹肉上去。黎麥含有豐富既纖維,更刺激腸道🤭蔬菜夠哂清新爽脆,好fresh感覺!我就叫左餐廳推介既: Black jack flat iron steak 🥩 Black jack 醬係由咖啡同蜜桃汁製成,甜甜地幾襯牛扒。牛扒煎到半成熟,肉質食落真係幾好,幾嫩肉而且無筋,食落唔會話好韌,肉質亦相多juicy 。👍推薦伴碟既蜜桃更可解油膩感,唔錯。另外就叫左份 :Ultimate burger 🍔 食😋😋哇!夠哂大份呀,漢堡排夠哂厚!建議兩個人share 黎食!芝士溶左落🍔漢堡度,除左牛扒之外仲有洋蔥,菜同蕃茄🍅食落就無咁膩!一啖
原來呢間係專食牛扒既🥩食肉獸岩哂!
餐廳設有限時,證明都真係幾多人來,質素應該唔差。
薯條剛好炸好,食落熱辣辣,夠哂香脆呀!
食唔停口。食完職員會幫你 refill ,唔洗擔心。
另外可以加$48轉為set,有湯同沙律🥗
黎麥沙律🥗加左啲蟹肉上去。
伴碟既蜜桃更可解油膩感,唔錯。
另外就叫左份 :Ultimate burger 🍔 食😋😋
哇!夠哂大份呀,漢堡排夠哂厚!
建議兩個人share 黎食!
一啖咬落去,口感豐富,牛肉夠哂juicy .牛味好重!yummy!
仲叫左兩杯飲品,都幾有特色!
手工啤酒Frontier 同 Dirty lemonade 🍋都係自家製作!幾好飲