2020-11-21 42 瀏覽
放假約朋友食好西是常識吧xpp呢日朋友請食晏,帶左我上黎「廿一樓」既「廿一前」食涮涮鍋~我地中午時份黎,最平食90分鐘只係$98唔!!!不過我地見今放假,決定食120分鐘,慢慢嘆xpp呢度有自助沙律吧,有日式前菜同西式既凍海鮮同沙律菜!最估唔到係有巴馬火腿同cheeses,食落既質素絕對收貨添~~之後會有日式刺身同泰式生蝦!!兩款都幾新鮮,特別係個泰式生蝦超級甜,可以encore就仲好xppp之後我地既鍋底都好快到,我今日要左蕃茄湯,有好多鮮茄粒係當中,食落好開胃~自助區亦有好多款新鮮蔬菜同丸類可以自取添!之後店員為我地呈上豬、牛、雞三款肉類~我地upgrade左做牛肩胛,食落都幾嫩:)而海鮮拼盤入面既大蝦好爽彈,魚肉無骨超滑~呢度仲有日式串燒同炸物可以任點,私心推介大家要食燒雞翼,火喉掌握得剛剛好,自己都食左5-6隻xppp最後又點少得甜品,除左有生果同小蛋糕之外,呢度仲有得自己唧雪糕之後加topping,食得又玩得,正!
放假約朋友食好西是常識吧xpp

呢日朋友請食晏,帶左我上黎「廿一樓」
既「廿一前」食涮涮鍋~

呢度有自助沙律吧,有日式前菜同西式既凍海鮮同沙律菜!

之後會有日式刺身同泰式生蝦!!

自助區亦有好多款新鮮蔬菜同丸類可以自取添!

之後店員為我地呈上豬、牛、雞三款肉類~

我地upgrade左做牛肩胛,食落都幾嫩:)

而海鮮拼盤入面既大蝦好爽彈,魚肉無骨超滑~