2020-09-25 82 瀏覽
疫有d緩和,今日都終於要返下公司,放lunch嘅時候本身同同事都唔知食乜,走左去壽司郎後面條街到行下見到有間裝修幾四正嘅車仔麵就行左入去食其實lee張相係出返黎嘅時候影,都幾多人等位下😱好彩我早少少放lunch唔洗等😎入面格局有少少香港版一蘭,兩個兩個間開左塊板,宜家疫情嚴重,食嘢都叫做幾安心😌望向廚房,都見到d嘢好新淨好乾淨,都食得幾安心其實有幾張menu,有早餐,下午茶同樓下lee張,因為係lunch,我揀左樓下嗰張嗌,都幾多選擇,飲品跟車仔麵都係加6蚊,d餸嘅價錢又合理👍🏻👍🏻等緊嘅時候,我留意到個位都有幾多information同幾high tech,原來仲可以scan QR code點餐,慳返d錢,車仔麵本身每個客黎就要哂一張紙,咁樣嘅做法我好欣賞,為環保出一分力🌍🌍佢辣醬都有好多種揀,個座位前面有張紙好清楚解釋哂,鐘意食辣嘅人不妨試下😃大食仔嘅我地仲嗌左d小食雞軟骨 - 脆卜卜,裏面唔會話太乾身蜜糖燒賣 - 都幾特別,外身又係脆脆地夾埋d蜜糖果然好味時菜 - 今日咁岩係唐生菜🥬😃雞翼+蘭花豆卜+牛丸+脆皮腸 - 樣樣都好大件,食完好滿足😚同事嗌左牛丸+花枝丸+咖喱魷魚+冬菇

望向廚房,都見到d嘢好新淨好乾淨,都食得幾安心

大食仔嘅我地仲嗌左d小食
雞軟骨 - 脆卜卜,裏面唔會話太乾身
蜜糖燒賣 - 都幾特別,外身又係脆脆地夾埋d蜜糖果然好味
時菜 - 今日咁岩係唐生菜🥬😃

同事嗌左牛丸+花枝丸+咖喱魷魚+冬菇,望落去都好足料🤩

我加左6蚊要凍檸茶,隻杯好特別😄😄

食完我地兩個都覺得性價比高,係公司附近有lee間嘢真係好,慳返唔少錢又食得飽😋

2020-09-25