放工約咗幾個朋友一齊落銅鑼灣,去咗Times Square後面一間漢堡包小店,諗住chill吓傾吓八卦嘢🤭 途經呢條街嘅一定會發現到呢間漢堡包店嘅存在,醒目嘅橙色設計,加上入面整幅牆的Graffiti,我去到嘅時候,剛剛有兩個外藉食客喺入面,有一刻以為自己去咗美國🇺🇸 貧民窟大魔王漢堡 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️聽到個名都覺得勁,真身好巨型份量好足!入面有我最鍾意嘅薯餅、煙肉、大量嘅烤洋蔥、當然唔少得牛肉啦😎 牛肉咬落口勁juicy,所以要小心手仔唔好滴濕整污糟~ 烤洋蔥有濃烈嘅焦香味,甜甜地所以勁啱我就口味!最後我食淨幾啖真係食唔晒,我就挑咗塊薯餅出嚟食埋佢就要收工了~ 滋味粒粒巨蝦堡 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️好係大舊蝦餅呀🦐🦐🦐 蝦餅由好多好多蝦整成,唔同出面有啲做法係將蝦切成蓉,所以食落有咬口好多👍🏻 蝦餅外面再炸到脆卜卜,朋友一邊食一邊話好味😋大啡菇芝味牛肉漢堡 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️唔駛講都知又係一個份量十足嘅漢堡~ 今次呢個牛堡配上多汁大啡菇,juicy程度更加上一層樓,食落會比起其他漢堡清爽啲,心理上又健康啲,又可以食多啲啦🤭塔塔醬魚柳漢堡 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️呢個係眾多漢堡中比較基本款,但唔好以為好似快餐店咁頹喎~ 首先

貧民窟大魔王漢堡 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

滋味粒粒巨蝦堡 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

大啡菇芝味牛肉漢堡 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

塔塔醬魚柳漢堡 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
呢個係眾多漢堡中比較基本款,但唔好以為好似快餐店咁頹喎~ 首先魚柳超大塊,朋友仲要話魚柳係打孖上😳 本身佢話唔太餓所以揀個魚柳漢堡,點知原來低估咗🤣

漢堡加$18可以轉套餐,配薯條同埋飲品~ 再加$10就可以將薯條轉做其他小食例如甜薯條、芝士墨西哥粟米片、炸洋蔥圈~ 我地咁貪心,當然咩都試吓啦😍

薯條 ⭐️⭐️⭐️⭐️
薯條唔算粗,食落外脆內軟,我地無加錢轉其他醬料,如果可以免費有幾款醬揀,就一定更perfect啦😙

炸洋蔥圈 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
呢個真係my favorite,洋蔥圈圓碌碌,雖然外面炸到金黃色,但入面嘅洋蔥仍然好多汁,簡直食唔停呀!

芝士墨西哥粟米片 ⭐️⭐️⭐️⭐️
同行有朋友係nachos超級fans!今次呢份配上濃濃芝士醬,唔覺唔覺俾朋友掃晒😳

甜薯條 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
4個小食個人最推薦呢款~ 食咗咁多咸點,突然食返個甜薯條,覺得味蕾立即醒一醒,好正👍🏻

貧民窟大魔王漢堡
炸洋蔥圈