2024-06-04 10424 瀏覽
朋友Farewell,同佢黎到觀塘我好想試嘅【牛站(駅)麻辣火鍋放題】😁⁡⁡⁡餐廳位置好方便👍🏻,喺Apm隔離的亞太中心~ ⁡⁡⁡餐廳以木色為主,座位舒適~⁡⁡湯底⁡選擇好多款,心大心多嘅我就揀鴛鴦鍋🤭,一次可以試兩款湯底!!!⁡🥥清甜椰子雞鍋⁡⁡真材實料,椰子味超香,湯底清甜滋潤! ⁡⁡🌶⁡香辣牛骨沙嗲鍋⁡微辣惹味,沙嗲味香濃,值得一試~⁡🇺🇸SRF美國極黑和牛套餐⁡🥓SRF美國極黑和牛片⁡油花分佈均勻😍,入口牛味充足,肉質軟嫩,帶有油脂香😋~⁡⁡🥓美國牛肩胛片⁡⁡牛肩胛油花都不錯,有肉味,入口有少少嚼勁👍🏻~ ⁡⁡⁡🦐海鮮選擇都唔少⁡帆立貝、海蝦、沙白⁡每樣都大粒🤤,新鮮有鮮味!!!⁡⁡🍢蝦仁棒棒⁡超可愛😍~⁡彈牙爽口,有蝦仁粒粒,有口感!⁡竟然仲有花膠及海蔘可以任食🤩⁡⁡⁡千祈唔好忘記自助區,仲有超多火鍋配料😛~⁡⁡🥬蔬菜有superfood羽衣甘藍、冰菜❤及翡翠苗,超正呢!!!⁡⁡🙂哈哈笑流沙鹹蛋丸⁡好睇又好味,濃香鹹蛋味😋~⁡⁡仲有珍寶蟹柳,芋頭貢丸等等。⁡總有一款會啱你👍🏻~⁡⁡🥗小食區⁡⁡涼拌小食有蘿蔔泡菜、帶子裙邊、中華沙律等⁡🍛台式魯肉飯⁡⁡正港台南風味!!!⁡⁡肥滋

⁡⁡餐廳位置好方便👍🏻,喺Apm隔離的亞太中心~ ⁡⁡
⁡餐廳以木色為主,座位舒適~⁡

🥥清甜椰子雞鍋⁡⁡
真材實料,椰子味超香,湯底清甜滋潤! ⁡⁡
🌶⁡香辣牛骨沙嗲鍋⁡
微辣惹味,沙嗲味香濃,值得一試~⁡

🇺🇸SRF美國極黑和牛套餐⁡

🥓SRF美國極黑和牛片⁡
油花分佈均勻😍,入口牛味充足,肉質軟嫩,帶有油脂香😋~⁡

🥓美國牛肩胛片⁡⁡
牛肩胛油花都不錯,有肉味,入口有少少嚼勁👍🏻~ ⁡⁡

⁡🦐海鮮選擇都唔少⁡
帆立貝、海蝦、沙白⁡
每樣都大粒🤤,新鮮有鮮味!!!⁡

⁡🍢蝦仁棒棒⁡
超可愛😍~⁡
彈牙爽口,有蝦仁粒粒,有口感!⁡
竟然仲有花膠及海蔘可以任食🤩⁡
⁡⁡
千祈唔好忘記自助區,仲有超多火鍋配料😛~⁡⁡

🙂哈哈笑流沙鹹蛋丸⁡
好睇又好味,濃香鹹蛋味😋~⁡⁡
仲有珍寶蟹柳,芋頭貢丸等等。⁡
總有一款會啱你👍🏻~⁡

⁡🥗小食區⁡⁡
涼拌小食有蘿蔔泡菜、帶子裙邊、中華沙律等⁡
🍛台式魯肉飯⁡⁡
正港台南風味!!!⁡⁡
肥滋滋的魯肉😍,油蔥酥味超好,台南口味,肥而不膩😋!⁡
仲有麻辣小龍蝦🦞~⁡

⁡⁡🥤飲料區⁡
琳琅滿目🤩⁡
最愛白桃烏龍茶🍵⁡
清香甘醇,有白桃香味🍑~⁡⁡
仲有鴨屎香檸檬茶、桂花烏龍等多款飲品~⁡
🧋珍珠奶茶都有得任飲!!!😍⁡
⁡⁡
牛駅仲有提供清酒梅酒啤油任飲🍻🍶!!⁡
鐘意飲酒嘅朋友記得唔好錯過呀~ ⁡⁡

⁡⁡🍨雪糕櫃⁡
有Häagen-Dazs😍、Da Dino及韓國雪糕等等,款式口味多多,仲有軟雪糕機🍦~⁡

⁡🍩甜品櫃⁡
仲有超過10款甜品,🍫椰蓉朱古力大福同朱古力慕絲杯好味~ ⁡⁡

超滿足呢💯⁡
⁡只恨自己個胃太細喇🤣 下次要再黎先得。⁡

• 燒乳鴿皇
  • SRF美國極黑和牛片