2022-06-03
銅鑼灣既韓式人氣cafe😍是晚好多人排隊😳 好在我地拎到卡位🙆🏻♀️ 卡位好大好闊落,坐得舒服😌 我地叫左:..♦️韓式豬手沙律♦️烤雞卡邦尼年糕♦️韓式烤炸雞♦️番茜海鮮蛋包飯♦️朱古力棉花糖♦️焦糖脆脆鮮奶咖啡♦️濟洲綠茶咖啡..韓式豬手沙律係凍食,豬手好爽脆,好食!烤雞卡邦尼年糕好重芝士味,芝士控既朋友應該會鐘意!烤雞肉質嫩,本身有再灑上芝士粉幾香!..番茜海鮮蛋包飯好大份量🤩海鮮係好多料下,有青口、大蝦、八爪魚等等,鮮味十足!而飯係蕃茄飯,配蛋好夾!韓式炸雞而上淋滿芫茜醬!!!芫茜控要食!炸雞啖啖肉,粉薄,好食😋..烤朱古力棉花糖好大盤😱仲要用鐵盤上,等棉花糖同朱古力慢慢熱溶,好似蛋糕咁🥳 飲返杯啡先!焦糖脆脆鮮奶咖啡本身唔會甜,加埋焦糖脆脆食就甜哂!🥰 濟洲綠茶咖啡,好濃既茶味!反而似濃抹茶咁,夾埋咖啡係另一番風味~..是晚晚餐份量係可以4個人食既🤗 感覺呢度既菜式都幾有新意又好味,唔怪得咁受歡迎😆
♦️韓式豬手沙律
♦️烤雞卡邦尼年糕
♦️韓式烤炸雞
♦️番茜海鮮蛋包飯
♦️朱古力棉花糖
♦️焦糖脆脆鮮奶咖啡
♦️濟洲綠茶咖啡.