2024-01-27
👧🏻😋👅🍽✨超人氣有心小店台灣菜☺️-壹.01🇭🇰 觀塘駿業街56號中海日升中心2樓D號舖 🇭🇰-🇹🇼平日喺觀塘老母區就話人山人海, 估唔到weekend去食都爆曬場, 好彩去到見到門口好多人都係等外賣, 我哋等咗一張枱就入得🇹🇼follow餐廳社交平台有九折勁抵! 以下價介紹為原價-🐂 風琴豆腐牛肉飯 $57💯menu寫住「謙虛啲講一句牛飯就係比人地好食」🤣 的確好好食亦唔需要同人比較, 材料都足好多💯牛肉已勁大抽, 洋蔥好腍, 風琴豆腐又索晒啲牛肉汁, 珍珠米濕潤但唔會糊-🍯 蜜汁排骨便當 $68✨便當比起普通飯有多D配菜, 西蘭花, 台灣腸, 鵪鶉蛋, 台式醃菜等等✨排骨酥炸皮脆肉多汁, 加埋蜜汁同白芝麻勁香口-🐓 蘇子青瓜手撕雞 雙份 $48💯呢個係超好嘅前菜, 青瓜麻油仲有啲芥末籽, 手撕雞好嫩滑, 仲黐住少少筋位有咬口-🥛 🍠 炸鮮奶·芋泥二文治 $48✨炸鮮奶一咬就爆奶, 唔會太甜幾好食✨二文治既芋泥好軟滑都唔會太甜唔錯-🍋 雙檸冬瓜茶 $21💯檸檬同青檸夠晒酸, 平衡冬瓜茶甜味-🍠🥛手作芋頭鮮奶 $24✨超足料芋泥, 鮮奶又夠滑, 一粒冰都冇落原汁原味, 如果雪凍啲更好!
超人氣有心小店台灣菜☺️
壹.01
🇭🇰 觀塘駿業街56號中海日升中心2樓D號舖 🇭🇰
🇹🇼follow餐廳社交平台有九折勁抵! 以下價介紹為原價
🐂
風琴豆腐牛肉飯 $57
🍯
蜜汁排骨便當 $68
✨排骨酥炸皮脆肉多汁, 加埋蜜汁同白芝麻勁香口
🐓
蘇子青瓜手撕雞 雙份 $48
🥛 🍠
炸鮮奶·芋泥二文治 $48
✨炸鮮奶一咬就爆奶, 唔會太甜幾好食
✨二文治既芋泥好軟滑都唔會太甜唔錯
🍋
雙檸冬瓜茶 $21
💯檸檬同青檸夠晒酸, 平衡冬瓜茶甜味
🍠🥛
手作芋頭鮮奶 $24