1K
2011-10-13 38 瀏覽
下午茶好似係兩點半開始﹐不太清楚﹗因為本人通常三點先去~下午茶會有一張特價點心紙﹐一家四口飲茶﹐通常每一三十蚊左右﹐飽飽﹗權限問題﹐upload唔到太多相﹗下午茶仲有好多特價野﹐例如燒味賴粉。但要注意唔同燒味唔同價的﹐最平係燒鴨﹐但好鬼un﹐見意食叉燒賴﹐好似係$12.8﹐大碗上。兩個人食最好~茶樓大家都唔會期待有咩好服務﹐但求要加茶時加茶﹐舉手D士應唔好扮睇你唔到姐。但呢到我覺得有驚喜。服務唔錯。上菜呀姐會唔該前唔該後﹐叫辣醬士應亦好快比你﹐放低茶壺蓋好快就有人加茶﹗唔會好似其他地方甘﹐話轉個頭幫你跟跟轉到埋單都無影﹗新裝修﹐咩都新﹐碗筷檯凳全部乾乾淨淨無崩口﹗我同我家人夾到時間的話基本上每星期光顧一次﹗係元朗人家以外的好選擇﹗推介~~
除左我全家都覺得好好食﹐我覺得好似擦膠﹐怕怕
炸物﹐偏橙因為係南瓜味﹐但食唔出啦﹗
如圖﹐多蝦。皮略拈厚。
幾爽口
炸饅頭一般水準﹐釀茄子無敵﹗必食﹗
正﹗必食﹗麻容包﹗好少見﹐同埋個餡真係好好味﹐唔太甜﹗正到爆炸~
三色糕﹐哪﹐呢個就可以唔試啦﹐一夾即散﹗
正﹐又係好味到震~熱辣辣蝦爽口~

10 分鐘 (堂食)
炸饅頭一般水準﹐釀茄子無敵﹗必食﹗
如圖﹐多蝦。皮略拈厚。
幾爽口
炸物﹐偏橙因為係南瓜味﹐但食唔出啦﹗
正﹐又係好味到震~熱辣辣蝦爽口~
  • 麻蓉包