2023-03-30
今日番半日工,專登黎觀塘工廈找好野食😋幾個朋友都食過伊甸,所以黎試下。雖然係工廈,但餐廳超級易揾。餐廳設計好文青,位置好舒服,我坐係餐廳中間的枱,有d似和式設計,椅子特低,好悠閑的感覺。叫左台式鐵道雙餸便當$64, 揀左Eden 秘制辣肉碎乾伴新竹米粉,因為太鍾意食鹽酥炸雞,兩個餸都係鹽酥雞排,鹽酥雞翼😍中午套餐仲可以免費升級波霸奶茶😋因為太肚餓,另外加左$20清湯牛肋條同$13酒糟雞中翼。鹽酥炸雞真係好好食😋熱辣辣,炸得好脆,正😋牛肋條都好淋好入味,一半肉一半筋,好大份👍🏻秘制辣肉碎好香,辣辣地,拌米粉岩晒!酒糟雞翼聞落好香酒味!食落咸咸香香,都好好食。杯奶茶的茶底好濃茶味,珍珠勁多,性價比好高!見到個special offer 下午茶,一杯正價飲品加$7有一塊鹽酥雞排!下次一定要黎食埋單後仲有小禮物隨便拎😆真係好抵食👍🏻😋
因為太肚餓,另外加左$20清湯牛肋條同$13酒糟雞中翼。 鹽酥 炸雞真係好好食😋熱辣辣,炸得好脆,正😋
牛肋條都好淋好入味,一半肉一半筋,好大份👍🏻
秘制辣肉碎好香,辣辣地,拌米粉岩晒!
酒糟雞翼聞落好香酒味!食落咸咸香香,都好好食。
杯奶茶的茶底好濃茶味,珍珠勁多,性價比好高!
見到個special offer 下午茶,一杯正價飲品加$7有一塊鹽酥雞排!下次一定要黎食 埋單後仲有小禮物隨便拎😆真係好抵食👍🏻😋