2022-12-13 103 瀏覽
🚩 瀛豐放題料理專門店 三百零蚊就有生蠔海膽任食 ⁉️你冇聽錯啊‼️依家仲有大閘蟹任食,想食蟹嘅朋友可以捉緊大閘蟹嘅尾巴~依間放題店有別於平時食開嗰啲嘈嘈吵吵咁,而間無論叫服務員或者買單都可以手機進行,所以成間店整體感覺都比較安靜舒適,唔使同人鬥大聲~今日我同阿哥就係衝着海膽生蠔而黎嘅!睇吓我哋可以食幾多啦〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰〰️〰️〰️〰️〰️🌈 晚市放題連升級食品 $387估唔到就到季尾大閘蟹都係咁肥,隻隻都爆膏,黃膏夠香,白膏夠漿雖然係任食生蠔,但佢生蠔嘅質素唔係講笑~堅大隻飽滿,食落都好鮮甜好新鮮帶子夾海膽口感好綿密,完全冇異味唔會苦如果你哋唔係特別偏愛食大閘蟹,海膽同生蠔可以食返普通放題~食物質素都超級唔錯壽司嘅飯全部都係細細粒,唔係志在食飽你特別推薦火炙三文魚同埋油甘魚!超香油脂佢哋嘅泰式炒海鮮都好出色,墨魚爽口彈牙,好惹味不過略嫌天婦羅嘅油炸咁比較重~飲品方面,雖然佢得一個飲品櫃,但飲品種類都算幾多,涼茶,果汁,汽水,茶應有盡有
🚩 瀛豐放題料理專門店
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰〰️〰️〰️〰️〰️
🌈 晚市放題連升級食品 $387

帶子夾海膽口感好綿密,完全冇異味唔會苦

壽司嘅飯全部都係細細粒,唔係志在食飽你

特別推薦火炙三文魚同埋油甘魚!超香油脂
佢哋嘅泰式炒海鮮都好出色,墨魚爽口彈牙,好惹味
不過略嫌天婦羅嘅油炸咁比較重~

2022-12-13