2021-03-29
“COOKIE DPT” 成日都會唔記得咗佢個名🤣通常都會喺尖沙咀 銅鑼灣 中環 會有pop up store 近排又搬咗去海港城啦🤩超級鍾意食呢間既cookie 雖然價錢上真係貴啲😣不過塊Cookie真係好大 仲大過我隻手呀(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 比起普通既大好多 呢一款係 Brownie Filled chocolate chip $40😛 入面嘅質感咬落去好似食緊蛋糕咁😋呢間舖頭全部cookie都係美式曲奇🍪 我自己本身 特別鍾意呢一款嘅質感咬落去有少少煙un 嘅感覺 加上牛油味特別重 (´Д` )熱辣辣新鮮出爐食真係好香㗎~~~自己本身好鍾意食甜野🙈而呢間既cookie會比起普通既再甜dd💕💕💕加上外面有朱古力碎 外面脆脆地 口感一流😋唔會好似普通曲奇餅咁樣一咬碎晒 經過都一定要買啊(≧∇≦)