裝修前後,晚餐想食泰餐都會黎食,但午餐多人排隊就未試過,今次12點前經過見佢得兩個人排緊就等下佢開門。估唔到咁好食,今次係同朋友,下次要帶爸爸媽媽黎試下😊👍價錢唔算好平,但味道同份量對得起個價錢既。味道及CP值排名分左先後:(我地鍾意食牛,所以簡既都係牛肉)S2 芭提雅打拋和牛炒飯(期間限定)$98 (呢個最正)期間限定,好大塊牛扒,下面啲打拋豬肉撈飯好好食😋,又大份👍👍以下兩個唔係午餐,但好好食,啲牛肉好多既,食極都有,推薦晚餐時間試下👍,好大碟,同朋友share食再叫其他野。秘制泰國醬油和牛炒飯 $138好香口又多牛肉👍好好食😋推薦👍👍炭燒頂級USDA牛肉沙律 $138呢個牛肉又係好多,食極都有,辣辣地,好清爽,呢個牛肉既口感我最鍾意,比較嫩,同個芯係粉紅色,好正👍加左$20要左2件蝦餅大舊😊好食😋彈牙芒果沙冰🍧 午餐加$20芒果啫喱味沙冰,好解辣👍好大杯,都唔錯👍H2 黃咖喱牛腩配薄餅 $78好夠味👍龍眼冰好靚,味道正宗
估唔到咁好食,今次係同朋友,下次要帶爸爸媽媽黎試下😊👍

價錢唔算好平,但味道同份量對得起個價錢既。

味道及CP值排名分左先後:
(我地鍾意食牛,所以簡既都係牛肉)

S2 芭提雅打拋和牛炒飯(期間限定)$98 (呢個最正)

秘制泰國醬油和牛炒飯 $138
好香口又多牛肉👍好好食😋推薦👍👍

炭燒頂級USDA牛肉沙律 $138

加左$20要左2件蝦餅
大舊😊好食😋彈牙

芒果沙冰🍧 午餐加$20
芒果啫喱味沙冰,好解辣👍
好大杯,都唔錯👍

H2 黃咖喱牛腩配薄餅 $78