2020-12-05 213 瀏覽
今日一家大細行完嘉頓山,就去咗附近嘅Burgerman 買外賣返屋企食,由於我哋一次過叫咗五個burger,有四個升級左做套餐,所以等得有啲耐。好在攞到返屋企仲暖暖地!❤️至尊漢堡呢個值得推介!入面有一塊蛋,兩塊漢堡扒,芝士,洋蔥,番茄同菜,分量十足!🥰食落去漢堡扒勁juicy,個包兩邊焗到趣卜卜,口感豐富!👍🏻👍🏻丹麥藍芝士漢堡食落去藍芝士味勁重,溶咗喺塊漢堡扒同包之間,令個burger有少少酸味,感覺清新!☺️漁夫之堡Burger中間塊炸魚又多肉,不過可能攞到返屋企耐咗唔係好脆,有醬汁搭救,整體來說味道還好。侯斯頓漢堡佢個BBQ醬同漢堡扒配合得很好,令整個漢堡更野味!😋轉餐我哋加咗薯條同薯格,薯條拎到返屋企凍咗,所以感覺一般,好大條同份量幾多,另外要推介薯格,雖然凍咗但都好好味,啲辣粉令到薯格更香,辣辣地令自己忍唔住係咁食😋😋😋
漁夫之堡
侯斯頓漢堡
佢個BBQ醬同漢堡扒配合得很好,令整個漢堡更野味!😋
漁夫之寶堡
2020-12-05
10 分鐘 (堂食)
漁夫之寶堡