2023-11-06 50 瀏覽
咁多人推介嘅HeSheEat 真係唔可以錯過呀😬!甜品同埋主菜都好好食😋😋尤其係佢哋嘅疏乎厘🐷🐷.🐷大蝦蕃茄香草水牛芝士扁意粉 呢個意粉真係超級正!大蝦彈牙,同埋加上香草同芝士,味道好出色!係HeSheEat嘅必試菜式😬.🐷燒原隻黑松露春雞配薯條 雞皮好香脆,而且雞肉都幾滑,隻雞仔都好夠食🤣🤣🐓🐓 啲薯條外脆內軟 完全唔似X記嗰啲🤣🤣 呢啲薯條係真材實料 香到不得了🥰.🐷士多啤梨麻糬配士多啤梨雪糕疏乎厘班戟麻糬Q彈又甜😋 舖喺面頭好食到不得了😍 再配上士多啤梨雪糕🤓 仲有好多焦糖脆脆同埋士多啤梨脆粒 加埋一齊口感同味道都非常正😍.🐷朱古力Oreo軟雪糕芭菲好多朱古力🍫 同Oreo 配上軟滑嘅雪糕 再加埋中間有榛子粒同埋好多脆脆 真係超級滿足.🐷Baby Blue Milkshake 呢杯奶昔唔錯 雖然佢係藍色 不過佢嘅主要材料都係Oreo同埋忌廉 仲有雲呢拿香味 整體感覺都唔錯 口感亦都幾creamy😍.HeSheEat (THE FOREST) (旺角)📍旺角奶路臣街17號THE FOREST地下G6號舖
🐷大蝦蕃茄香草水牛芝士扁意粉
🐷燒原隻黑松露春雞配薯條
🐷士多啤梨麻糬配士多啤梨雪糕疏乎厘班戟
🐷朱古力Oreo軟雪糕芭菲
🐷Baby Blue Milkshake
HeSheEat (THE FOREST) (旺角)
📍旺角奶路臣街17號THE FOREST地下G6號舖