2019-11-19 545 瀏覽
其實呢間茶之果物已經開左一陣子,只係我次次經過都無機會飲,最近先後兩次飲左,3杯飲品都唔錯,所以就同大家推介下。其實我係上星期和家人試過芝士火龍果同琥珀珍珠奶茶後覺得好好飲,隔個星期我便再黎試芝士OREA可可。芝士火龍果:火龍果好濃,應該無溝水,係真係用原隻火龍果打出黎,好健康,上面的芝士好好飲,質感好厚,我第一啖係驚為天人!琥珀珍珠奶茶:味道不錯,大杯,好平,老闆話係新手既入門級,未飲過怇地既野可以先試呢杯芝士OREA可可(熱):又係超好飲,上面既芝士好好飲,同朱古力好夾,OREA又有口感,天氣凍飲呢杯一流!睇得出呢度既飲本成本好高,而且口飲過連鎖既好多,老闆話係靠口碑同做街坊生意,希望大家多D去幫襯,支持下小店啦!