2022-10-17
第一次寫食評 大閘蟹放題真係超差體驗!!啱啱坐低第一形象其實幾好,部長主動放低鮑魚、湯、小籠包,菜。之後我地第一時間遞紙order蟹,眼見其他台遲黎既都已經有,甚至有d台未食完已經黎第二轉,我地落左30分鐘唔好話隻蟹,連隻蟹腳都見唔到。之後第一次追伺應,已經好有禮貌問可唔可以check下有無落到單,結果佢追個傳菜,個傳菜識鬼咩,佢都係跟單出。再等左15分鐘,追個著黑色衫既公關,佢竟然答我:台台都等緊,太多人做唔切。我心諗,你做唔切關我咩事,喂大佬,你唔係請我食啊依家,我係真金白銀比錢黎食,依家連一隻蟹都未食到,叫你check單,你check都未check就咁答我,唔係啊?又等左10分鐘,今次追個男部長,佢見我黑曬口面醒目啦,求其拎左一碟比我地。順應我地交左第二次order,結果又不出意外等左好耐啦,不過今次真係出翻第二張單。姐係第一次漏左單啦。我真係覺得呢間野事事旦旦求求其其。大家真係唔好黎尖嘴呢間。