2024-10-22
🇭🇰 旺角-牛站(駅)麻辣火鍋放題整體方面☑️•食物種類多•環境整潔•飲品種類多•平日都爆曬人🔲 SRF肩胛肉眼 $298/人▪肉類* SRF美國極黑和牛片* 美國安格斯牛板腱* 封門柳* 西班牙豬五花片牛肉唔韌冇乜根,食落幾新鮮,色澤睇落幾紅,肉質幼嫩~種類不算多,但都幾高質👍🏻▪️海鮮帆立貝,脆鯇魚片,爽脆墨魚,田雞腿…我哋最鍾意就係嗰個脆鯇魚片,冇骨㗎!!!仲要好滑嫩~~同埋好少火鍋餐廳會有田雞腿食 呢度竟然有 好滑溜🤩▪️飲品飲品選擇方面算幾多~~有好多冷泡茶,同埋唔同嘅罐裝飲品,仲要有台式佢哋自家製嘅飲品🤭另外熱飲區都仲有好多飲品可以俾你揀😆帶小朋友嚟都冇有怕~~大人仲可以飲酒🍻▪️熟食& 自助區出面個自助區都幾多選擇揀㗎!!平時基本嘅蔬菜類全部都有,另外丸類仲有啲特色啲嘅,例如企鵝丸,花花丸…另外佢仲有一個前菜區,有中華沙律,雞翼尖….可以拎定少少開胃😍同埋佢好出色地有麻辣小龍蝦俾我哋仼拎!!正啊!(仲有手套喺隔離俾我哋用)~同埋大家記得叫埋乳鴿同芝麻雞翼,大推 必食之選!!▪甜品佢嘅甜品有成大個雪櫃放,裏面嘅款式多數都係布甸奶凍泡芙乳酪…而佢雪糕嗰個櫃係分開擺嘅,裏面有好多唔同款
整體方面☑️
▪️海鮮
▪️飲品
▪️熟食& 自助區
▪甜品
佢嘅甜品有成大個雪櫃放,裏面嘅款式多數都係布甸奶凍泡芙乳酪…而佢雪糕嗰個櫃係分開擺嘅,裏面有好多唔同款式嘅雪糕同雪條,比較出色嘅係佢有榴槤雪條,同埋有Häagen-Dazs既馬卡龍雪糕~~仼食啊👍
⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈⍗
🎏地址:牛站(駅)麻辣火鍋放題 (旺角)
旺角彌敦道601號創興廣場2樓
#hkig #foodie #hkfoodblogger#likeforfollow #likeforlikeback #香港 #discoverhongkong #food #yummy#hkfood #hkfoodie #hkmarketing #食好西 #吃貨 #likeforlikes #blogger #hkfollows #旺角 #旺角美食 #旺角餐廳#牛站麻辣火鍋放題 @beefstationmk
按一按👇🏻可以看回我們所有的香港好西🤗
#lg_旺角