2012-05-31 161 瀏覽
經Facebook知道呢間酒店做緊「國際美食周年慶」推廣,有朋友之前試過ok所以就去試啦,我朋友7月生日所以仲有7折優惠添!! 好抵!!!! 呢間酒店餐廳既服務、食物、環境各方面都滿意既~! 餐廳都幾多人,不過好在環境唔迫。一坐低服務員就好殷勤招待,問我要暖水定凍水~ 唔錯~! 首先就係d冷盤,我非常中意食刺身既,呢度既刺身相當新鮮,三文魚仲好肥美!!! 值得一讚!!之後就係主菜啦~ 砵酒燴牛尾好入味好lum~~!!!! 仲有鵝肝蝦丸好香,第一次試咁既配搭~ 有幾好味!而家做既推廣會每晚送一個菜式,今晚係鵝肝壽司~~~ 入口即融!! 正! 最後就係我最最最中意既movenpick雪糕!! 本身中意食haagen-dazs既我都一試難忘~ 非常好味!! 咖啡味濃而不膩~~如果可以多款d就更好!甜品就普普通通~ 不過不失啦~!總括黎講都好滿意,兩個人食都係4百幾~!! 非常抵!!!! 下次會再來的!!

餐廳係開放式既~
沙拉吧呀~~
一坐低服務員就好殷勤招待,問我要暖水定凍水~ 唔錯~!

新鮮好味既刺身~~
砵酒燴牛尾、酥炸鵝肝蝦丸...
鵝肝壽司
movenpick雪糕
甜品就普普通通~ 不過不失啦~!
甜品

2012-05-23
用餐優惠
其他
新鮮好味既刺身~~
砵酒燴牛尾、酥炸鵝肝蝦丸...
movenpick雪糕
甜品
鵝肝壽司
餐廳係開放式既~
沙拉吧呀~~
  • 砵酒燴牛尾