2020-03-10
小編都好耐冇試新野啦,特別呢排緊張局勢(武肺橫行)真係少左出街。唔知點解心思思好想食omakase但通常返工(小編都唔係日日返,都係一個人禮拜返一至兩日減低感染風險吖嘛)都係早放早收極度任性上班時間,所以好少出街食夜晚飯,唯獨lunch就會有機會搵下有冇好西,本來打算去傳統既壽司x既(亨利中心o個間呢)但小編睇下OR既食評似乎普遍食客對呢間野近期質素略有微言,小編當然唔敢搏啦講到咁差,寧願試間新好過,就算差都唔會太失望。搵下搵下搵到呢間,呢棟大廈有兩三間食壽司既,獨獨小編對佢有d興趣又見佢lunch有7折咁抵食,早兩日o係OR book檯又有🉐️賺埋asiamiles添!爽皮!當然魔鬼總是在細節,OR都寫🉐️清楚佢地既7折只限A la carte即係單點。👌🏽,小編覺得單點7折都可接受既。今日12點準時到達,一座低都即刻可以order因為個a la carte都唔多我喜歡既選擇,當然叫返最穩陣既10貫特上壽司啦。服務員話要等20分鐘,我覺得合理話曬師傅即時整,又唔係元x、千x o個d。大約15分鐘就到啦,個賣相已經加分,仲唸著師傅會hea d整添,話曬係7折吖嘛,你知啦,香港地做生意就係你
大約15分鐘就到啦,個賣相已經加分,仲唸著師傅會hea d整添,話曬係7折吖嘛,你知啦,香港地做生意就係你比幾多就比你付出價錢再低d既水準。估唔到,壽司既新鮮程度係100%!冇錯,小編我其實對壽司要求都頗高,呢度既壽司無論魚、雞蛋、飯都係水準之上、我覺得又少少出乎我意料之外,連我最唔like既玉子、呢度都整得好好味。
呢個特上壽司小編真心推介俾大家,原價360、加1⃣️之後再有7折埋單收288,以質素黎講係超值既,就算360原價食呢個小編都覺得合理。
而最最最最開心莫過於師傅好好人比多兩貫我,我真係覺得自己好好彩吖!又開心左成半日
感謝師傅既extra 壽司,因為呢個bonus小編決定一定會再去幫襯
備註:小編認為最出色既壽司係魷魚壽司,咬落口仲有o個種膠質口感真係好好味道呀!拖羅又係好味到癲
不過佢地既7折offer去到今個禮拜日渣,大家唔好錯過吖!
特上壽司10貫