2021-09-21 535 瀏覽
我哋嗌咗經典手工和牛漢堡($108)、藍芝士流心和牛漢堡($118+$10炒蘑菇)每一個Burger可以追加一個配菜我哋係揀咗要芝士薯條(+$20)同埋黑松露薯條(+$30)咁首先講咗嗰個經典手工和牛漢堡先啦呢個Burger真係勁豐富❣️❣️(幾乎你想要嘅配料都已經有齊曬)嗰個和牛真係超大塊而且一咬落去真係超Juicy(因為全部肉汁都鎖曬喺塊牛入面🥰🥰)之後嗰個藍芝士流心和牛漢堡同經典手工和牛漢堡一樣都係勁Juicy完全係入口即化嗰種感覺而且嗰個藍芝士好濃郁🧀🧀重點就係呢兩個Burger都真係超大份(真心好抵食‼️‼️)所以真係食得會好論盡😂😂(我諗今次係我食人生食過最捩棄嘅Burger,因為我一邊食嘅時候,配料都一直跌😅😅)不過舖頭有提供濕紙巾(好貼心👍👍唔係間間Burger舖都有提供)所以好方便我哋食完抹手之後嗰兩個薯條真係令我勁驚訝😱😱新鮮滾熱辣炸起呢啲已經不在話下我諗呢間應該係我食過人生最多黑松露粉同埋芝士粉嘅薯條❣️❣️咁都不特止,仲要有埋我最鍾意嘅松露醬同埋芝士醬🥰🥰真係超滿足,之後有機會一定會再Encore
每一個Burger可以追加一個配菜
我哋係揀咗要芝士薯條(+$20)同埋黑松露薯條(+$30)

咁首先講咗嗰個經典手工和牛漢堡先啦
呢個Burger真係勁豐富❣️❣️
(幾乎你想要嘅配料都已經有齊曬)
嗰個和牛真係超大塊

完全係入口即化嗰種感覺
而且嗰個藍芝士好濃郁🧀🧀
重點就係呢兩個Burger都真係超大份
(真心好抵食‼️‼️)
所以真係食得會好論盡😂😂
所以好方便我哋食完抹手

之後嗰兩個薯條真係令我勁驚訝😱😱
新鮮滾熱辣炸起呢啲已經不在話下
咁都不特止,仲要有埋我最鍾意嘅松露醬同埋芝士醬🥰🥰
真係超滿足,之後有機會一定會再Encore
  • 黑松露薯條
  • 經典手工和牛漢堡