2024-12-21 68 瀏覽
--前排介紹完新國華肉食公司~知道灣仔分店有做埋韓國熱食外賣,又就黎到聖誕節,店內亦都有到會餐,緊係比我品嚐下先啦😆估唔到份量都好十足,價錢都相當合理,地理位置亦好方便-🥙辣豬肉紫菜飯捲外賣密封~飯捲餡料食材滿滿!七彩繽紛,醬料濃郁入味,配試青瓜、醃蘿蔔同甜蛋,口感勁fresh~🥘韓式海鮮嫩豆腐鍋湯底辣味剛剛好~撈白飯一流!海鮮配料十足,豆腐都嫩滑!好惹味🍛韓式牛肉拌飯配料一樣好豐富,肉質鮮嫩,口感十足,味道超香濃🍗原味炸雞炸雞即叫即炸~外皮脆香,溫度剛剛好!本身炸雞有醃料,唔洗醮醬料都夠惹味!元朗店📍地址:元朗教育路2-6號捷榮樓地下C號舖灣仔店📍地址:灣仔堅拿道西15號永德大廈地下G13號舖 #生生市場 #元朗 #灣仔 #銅鑼灣 #灣仔美食 #銅鑼灣美食 #元朗美食 #韓國料理 #韓國外賣專賣店
🥙辣豬肉紫菜飯捲

🥘韓式海鮮嫩豆腐鍋

🍛韓式牛肉拌飯
配料一樣好豐富,肉質鮮嫩,口感十足,味道超香濃

🍗原味炸雞

元朗店