2020-12-14 510 瀏覽
而家見啲菌咁叻6點識避人,又難得去開呢頭,又咁好有買一送一,終於第一次試我冇用到OpenRice嘅優惠,因為唔想save張信用卡,就咁打電話去原來都有優惠,就買左個銀雪魚,佢送咗個藍雪魚(定唔知調返轉)。因為唔熟路,接電話嘅員工都好好,幫我地預返足夠時間,去到嗰度,只係等咗一兩分鐘就攞得。揸車去嗰邊,竟然有錶位,就喺嗰度望住個海食完先走。(注意唔好真係行去海嗰邊,人哋已經咁大個牌棟咗喺度,嗰晚都竟然有幾個人走去影相,見到都覺得危險)佢份量多到我地食唔曬,薯條超好食,炸得啱啱好,特別鍾意佢個沙律醬一齊食。另外啲醬一盒係俾醋,一盒係俾茄汁,如果佢有問吓我,我應該會兩盒都揀醋,不過唔緊要,當多一個口味,同埋個沙律醬係兩盒都有,所以都超滿足。夜麻麻喺架車度冇影相,唔好意思。

揸車去嗰邊,竟然有錶位,就喺嗰度望住個海食完先走

夜麻麻喺架車度冇影相,唔好意思。
外賣自取
  • 傳統英式炸魚配薯條