2024-12-11
{日本黑毛和牛A4+套餐 - $488/人}竟然成個月都冇乜點打食評,麻甩佬久休復出,梗係食餐打邊爐啦!打邊爐絕對係麻甩佬精選,而講到CP值極高嘅精選一定係牛大人!今日食佢哋最新推廣嘅日本黑毛和牛套餐,雖然佢係最貴嗰個餐,但食過真係返唔到轉頭,你會覺得物超所值到瘋狂!每個餐首先都會贈送一個海鮮拼盤,入面有生蠔、帶子、鮑魚!全部都超新鮮,而且用嚟打邊爐真係一流!跟住落嚟就係今晚嘅主菜無敵黑毛和牛!一上碟嗰下真係太驚喜了,整份黑毛和牛每一塊油脂嘅分布都非常平均,而且仲有濃濃嘅牛香,出面賣$400一碟都唔過分,而呢度竟然係可以任食啊!!!!肉食大王真係喺呢度得到大大嘅滿足!伊比利亞黑毛豬梅肉都相當唔錯,煮完出嚟離遠都聞到靚豬肉嘅香味,不過今日主打和牛,本麻甩就叫住半份留肚食和牛!由於呢個已經係最高級嘅餐,所以之前食過牛大人嘅你,你所有叫過嘅嘢都可以喺呢個餐度叫到,呢個餐勁過其他人嘅就係鮑魚都係任叫,有幾款唔同嘅煮法同埋調味,每一樣都超好味!成餐飯嘅CP值真係高到冇人有,唔知呢個餐會維持幾耐,大家喺佢落架之前一定要試!美味程度:😋😋😋😋😋😋😋環境指數:🎇🎇🎇🎇🎇番食機會:🦍
美味程度:😋😋😋😋😋😋😋
環境指數:🎇🎇🎇🎇🎇
番食機會:🦍🦍🦍🦍🦍🦍🦍
📍 #牛大人台灣火鍋吃到飽 (PopCorn 1) (將軍澳)
將軍澳唐賢街9號PopCorn 1 PopFood 2樓3號舖