2023-12-12 33 瀏覽
臻一鮨 @sushione__.味道:😋😋😋😋抵食:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻回訪指數:🤤🤤🤤🤤🤤/5..Tst 兜左成個圈未諗到食咩好 見到重慶大廈就諗起下面有新商店 (原來吾止半年 個裝修keep得好好 好乾淨 真要讚👏🏻👏🏻)一落去就見到間好靚既日式餐廳個裝修已被吸引~ 仲要價錢 非 常 抵 食!卡位 碟 盤 都好有心思 店主一定非常愛日本😂.上菜 非常快 吾知系好定吾好好系因為比我手機食哂先😆 吾好系 好快會凍了我ok架 最緊要影左相😆成個2人餐 又抵 又好夠食 仲要有卡位好坐👍🏻..✨晚市 2人餐 原價$458 優惠$328.✨味噌湯 2人✨茶成個set好靚 有火坐熱 每杯飲落肚暖粒粒✨飲品 2杯 特色梳打 +$18@1✨田園沙律🥗 2人份好鮮既菜 配自家醬汁 幾特別 好食 開胃✨三點刺身 三文魚 油甘魚 帆立貝 各2件擺得好靚 好新鮮 好好食 2件吾夠喉🤣✨松葉蟹肉加卷 6件擺盤有心思 美中不足系 幾乎每一舊夾起都散既✨吉列炸廣島蠔(or日式炸雞塊)真系好食 隻蠔超新鮮 個皮仲要薄既 加左檸檬汁 仲鮮味✨日式和牛松露炒飯+$40 (or蟹籽鰻魚炒飯)好香 熱辣辣
臻一鮨 @sushione__
味道:😋😋😋😋
抵食:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
回訪指數:🤤🤤🤤🤤🤤/5
Tst 兜左成個圈未諗到食咩好 見到重慶大廈
一落去就見到間好靚既日式餐廳
個裝修已被吸引~ 仲要價錢 非 常 抵 食!
卡位 碟 盤 都好有心思 店主一定非常愛日本😂

✨三點刺身 三文魚 油甘魚 帆立貝 各2件
擺得好靚 好新鮮 好好食 2件吾夠喉🤣

✨松葉蟹肉加卷 6件
擺盤有心思 美中不足系 幾乎每一舊夾起都散既

✨吉列炸廣島蠔(or日式炸雞塊)
真系好食 隻蠔超新鮮 個皮仲要薄既
加左檸檬汁 仲鮮味
✨日式和牛松露炒飯+$40 (or蟹籽鰻魚炒飯)
好香 熱辣辣送上 呢個飯就整得實啦
和牛切得幾好 每啖飯都食到牛肉

2人消費 $444

💫 #臻一鮨
#尖沙咀 #日式餐廳 #heath #重慶大廈地庫
#dinnerset #抵食 #慶方 #彌敦道
#米吃 #香港探店 #健身人士飲食 #管理體重 #飽住瘦 #健康餐 #foodiehk
#跟米吃出瘦身材 #kukeepfiteat
ig yt Red 大眾点评 google @kumikofindfun @kukeepfit
2023-12-10
  • 花茶