2023-08-26
終於試到𝙃𝙀𝙉𝙍𝙔 雖然呢個𝙢𝙚𝙣𝙪要$𝟵𝟵𝟴 我覺得係值嫁!(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)啲前菜 伴菜全部都好高質完全唔會𝙝𝙚𝙖你𝘽𝙤𝙣𝙚 𝙢𝙖𝙧𝙧𝙤𝙬超好味 又肥美 食多幾舊都𝙤𝙠 !主角𝙥𝙧𝙞𝙢𝙚 𝙧𝙞𝙗夠大份 又𝙟𝙪𝙞𝙘𝙮食完即刻想再𝙗𝙤𝙤𝙠多次 依家都仲回味緊ಥ_ಥ♡︎ 𝑺𝒎𝒐𝒌𝒆𝒅 𝑷𝒓𝒊𝒎𝒆 𝑹𝒊𝒃 𝑺𝒖𝒏𝒅𝒂𝒚 $𝟵𝟵𝟴𝑭𝒊𝒓𝒔𝒕 𝒄𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆 ♬ꕀ 𝙈𝙖𝙧𝙠𝙚𝙩 𝙤𝙮𝙨𝙩𝙚𝙧𝙨ꕀ 𝙏𝙞𝙜𝙚𝙧 𝙥𝙧𝙖𝙬𝙣𝙨𝑺𝒆𝒄𝒐𝒏𝒅 𝒄𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆 ♬ꕀ 𝙋𝙪𝙢𝙥𝙠𝙞𝙣 𝙘𝙝𝙤𝙬𝙙𝙚𝙧𝑴𝒂𝒊𝒏 𝒄𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆 ♬ꕀ 𝙎𝙞𝙜𝙣𝙖𝙩𝙪𝙧𝙚 𝙨𝙢𝙤𝙠𝙚𝙙 12𝙤𝙯 𝙥𝙧𝙞𝙢𝙚 𝙧𝙞𝙗𝑨𝒄𝒄𝒐𝒎𝒑𝒂𝒏𝒊𝒎𝒆𝒏𝒕𝒔 ♬ꕀ 𝘽𝙤𝙣𝙚 𝙢𝙖𝙧𝙧𝙤𝙬𝑺𝒊𝒅𝒆𝒔 ♬ꕀ 𝙍𝙤𝙖𝙨𝙩𝙚𝙙 𝙜𝙖𝙧𝙡𝙞𝙘 𝙢𝙖𝙨𝙝𝙚𝙙 𝙥𝙤𝙩𝙖𝙩𝙤𝙚𝙨ꕀ 𝙎𝙬𝙚𝙚𝙩 𝙥𝙤𝙩𝙖𝙩𝙤 𝙛𝙧𝙞𝙚𝙨ꕀ 𝙒𝙞𝙡𝙙 𝙢𝙪𝙨𝙝𝙧𝙤𝙤𝙢ꕀ 𝘾𝙧𝙚𝙖𝙢𝙚𝙙 𝙨𝙥𝙞𝙣𝙖𝙘𝙝ꕀ 𝘾𝙝𝙖𝙧𝙧𝙚𝙙 𝙖𝙨𝙥𝙖𝙧𝙜𝙪𝙨𝑫𝒆𝒔𝒔𝒆𝒓𝒕𝒔 ♬ꕀ 𝙋𝙖𝙨𝙨𝙞𝙤𝙣 𝙛𝙧𝙪𝙞𝙩 𝙢𝙤𝙪𝙨𝙨𝙚ꕀ 𝙂𝙤𝙡𝙙𝙚𝙣 𝙘𝙝𝙤𝙘𝙤𝙡𝙖𝙩𝙚 𝙗𝙤𝙢𝙗⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯𓍯 ꜰᴏᴏᴅ
啲前菜 伴菜全部都好高質完全唔會𝙝𝙚𝙖你
𝘽𝙤𝙣𝙚 𝙢𝙖𝙧𝙧𝙤𝙬超好味 又肥美 食多幾舊都𝙤𝙠 !
𝑭𝒊𝒓𝒔𝒕 𝒄𝒐𝒖𝒓𝒔𝒆 ♬
ꕀ 𝙈𝙖𝙧𝙠𝙚𝙩 𝙤𝙮𝙨𝙩𝙚𝙧𝙨