2023-11-05 586 瀏覽
🍩鬆軟嘅麵包裡面充滿住爆醬嘅內餡😍超級好食嘅冬甩😋非常之邪惡👿我鍾意呀💯☕️咖啡冬甩:入口好香咖啡豆味🫘味道有啲fruit blend✅外面鋪左咖啡糖☕️口味獨特💯咖啡控必試🥳🥭熱情果冬甩:味道充🈵️住新鮮嘅熱情果味道💯裡面仲🈶️果籽一齊做嘅creme添😋香滑清新❤️甜而不漏✅🍵抹茶冬甩🍓草莓冬甩:細細粒嘅冬甩上面仲有粒士多啤梨仔🍓外型好可愛😍感覺好幸福呢🍩冬甩外面仲鋪滿草莓糖❤️味道酸酸甜甜🥳好喜歡💯🫘黑芝麻冬甩:好香黑色芝麻味💯黑芝麻味超濃郁✅冬甩上面好特別係用左椰子茸代替糖粒😍咬入口有啲似食緊糖不甩嘅感覺🥳🧀吉士冬甩:呢個吉士嘅鮮忌廉口感好滑流💯包體上依然保留住軟彈無比嘅質感🥳超正✅

🍵抹茶冬甩

外賣自取