2025-02-07
呢日黎到將軍澳popcorn呢間山見台式火鍋打邊爐! 真係好正! 我地個位係安排左係入面, 如果要入去就要經過出面拎野食既位, 行緊入去個陣已經覺得佢有好多好特別既蔬菜, 仲有好多野食添! 真係超吸引! 我地揀左要極品哼到飽套餐, 仲揀左要佛跳牆湯底添! 呢個餐係可以食100分鐘,同埋係$328一位~ 佢入面係包左可以食月見封門柳! 真係好特別! 呢個封門柳上碟既時候係仲會有粒蛋係中間, 好特別! 牛肉既口感好好! 好香牛味又唔會有肥膏, 大推!呢個餐仲有牛五花, 我就中意食封門柳多D, 不過佢既牛五花都好香好正!真係要講下個佛跳牆湯底, 勁誇張, 超多海鮮,又有鮑魚,花膠,海參, 每樣都有唔止一舊, 真係食到我地lamlam利! 同埋出面拎野食個度有好多唔同既菇, 好特別, 仲有原條烤魚拎! 大癲! 好抵食! 下次要帶埋屋企人黎食!