2024-07-24 3475 瀏覽
知道牛大人由7月4日起同dreyer‘s 合作,而家晚市入座均可任食雪糕🍦🍦😍😍仲要有近期大熱開心果口味💚我食咗朱古力脆皮開心果味,超正啊🤩湯底要咗🍅台灣濃香番茄鍋,入面好多番茄🐄極上和牛吃到飽套餐💰$328🐮跟餐附送免費澳州和牛牛丸(2粒)好好食,勁有牛味又多汁,如果可以再order就更好🐮澳洲和牛M5 牛肩卷🐮安格斯特選牛板腱🐮美國PRIME極級肩里肌🐮安格斯牛小排全部牛都好正,勁有牛味,肥瘦均勻,最正當然係和牛🉐🐮澳洲和牛牛胸爽少少油份的感覺,爽口🖤蟹籽墨汁漿🖤黑松露海鮮漿好鐘意呢到嘅「滑」今次見多咗口味,平時都鐘意食,自己整想大粒細粒都得,爽口👍🏻🥢福建燕餃🥢台式蝦餃包得實,皮薄👍🏻🥚台式蛋餃次次都食,幾特別,用蛋皮包住👍🏻🍋鴨屎香檸檬茶而家周圍都係手打檸檬茶,呢到都特別增設咗鴨屎香檸檬茶🍋味道酸酸好解油膩,好飲‼️除咗order 飲品,自助櫃仲有多款茶飲另外,🍻少爺啤酒🍻會由即日起至7月14日有限時買一送一優惠(限時為每晚的限定時間)💰$328+10% service charges / 1 person🚩牛大人台灣火鍋吃到飽 (Popcorn) (將軍澳) 📍將軍澳唐賢街9號

湯底要咗🍅台灣濃香番茄鍋,入面好多番茄

🐄極上和牛吃到飽套餐💰$328

🐮跟餐附送免費澳州和牛牛丸(2粒)
好好食,勁有牛味又多汁,如果可以再order就更好

🐮澳洲和牛M5 牛肩卷
🐮安格斯特選牛板腱
🐮美國PRIME極級肩里肌
🐮安格斯牛小排

全部牛都好正,勁有牛味,肥瘦均勻,最正當然係和牛🉐

🐮澳洲和牛牛胸爽
少少油份的感覺,爽口

🖤蟹籽墨汁漿
🖤黑松露海鮮漿

🥢福建燕餃
🥢台式蝦餃
包得實,皮薄👍🏻

🥚台式蛋餃
次次都食,幾特別,用蛋皮包住👍🏻

🍋鴨屎香檸檬茶

除咗order 飲品,自助櫃仲有多款茶飲

🚩牛大人台灣火鍋吃到飽 (Popcorn) (將軍澳)
📍將軍澳唐賢街9號Popcorn 2樓PopFood 3號舖
  • 鴨屎香檸檬茶