2022-12-21 106 瀏覽
不得了!不得了!下得了!重要事情要講三次🤣平時係香港好少食咁貴既燒肉,因為覺得唔抵,但係實在太耐無得去日本,朋友就介紹呢間鹿兒島燒肉俾我喇!我地四個人去食晚餐,叫左啲小食,有個拼盤,炒飯,和牛壽司小食我揀左燒雞泡魚乾,欣賞佢個蛋黃醬加左7味粉令到更加香口,雞泡魚乾都燒得岩岩好,入口非常香濃估唔到魷魚都好鮮甜味呀再叫左個和牛海膽壽司,呢個真係不得之了,入口即浴,海膽勁大聲pat,魚子都相當鮮甜,俾我想像中大舊,真係超級出色,我忍唔住食左兩舊呀!到主角出場,我地叫左個和牛拼盤,啲肉真係好靚,每舊肉都好香口,入口即化,好好味呀我地除左燒肉,仲叫左甲羅燒,由於我係唔食蟹膏,我就無食到,但係朋友話超香濃,好食!食左咁多肉類其實都飽屎左,但係我地都係忍唔到叫多個和牛海膽炒飯,用石鍋上既飯,出哂煙,好暖胃,冬更食真係一流,無得頂超級推薦大家去試下呢間燒肉!食到既除左係環境仲係食到高質既牛牛呀!
不得了!不得了!下得了!
重要事情要講三次🤣

我地四個人去食晚餐,叫左啲小食,有個拼盤,炒飯,和牛壽司

估唔到魷魚都好鮮甜味呀