南瀛水產

Nan Ei Sui San
上樓日式居酒屋🏮好有日式感覺😌一入到黎就見到好大個活海鮮缸😍見到就即刻想食😋店員服務很好,會主動介紹及講解👍🏻浜燒-活貝盛合🦪生蠔、鮑魚、帆立貝、蜆全部都係新鮮活水產😍最開心係仲有專人幫我燒埋👏🏻每個員工都唔係普通幫手燒,全部都有技巧👍🏻用清酒🍶味醂同鹽去調味👍🏻估唔到最鍾意係佢地燒既鮑魚🤤燒得剛剛好又淋又好味😋另外欣賞佢地整既帆立貝,調味調得好好👍🏻有幾啖帆立貝湯飲🤣超正呀😍蟹味噌甲羅燒🦀呢間係我食過最好味既甲羅燒🤩有專人幫忙燒好正🤭仲調味調得咁好真係無得輸😚東瀛五點盛😋甜蝦、帶子、油甘魚、三文魚及吞拿魚各三件,每款都非常新鮮肥美😋最鍾意係吞拿魚同甜蝦鮮甜好味🤤海膽刺身好靚既裝飾,超肥美既海膽😍 鹹中帶甜,質感軟軟,入口即溶,非常濃郁既味道🤤好正呀😍鯛魚清湯鯛魚湯非常清甜,蘿蔔仲好入味,非常鮮甜好飲😋

浜燒-活貝盛合🦪
生蠔、鮑魚、帆立貝、蜆
估唔到最鍾意係佢地燒既鮑魚🤤燒得剛剛好又淋又好味😋

蟹味噌甲羅燒🦀

東瀛五點盛😋
甜蝦、帶子、油甘魚、三文魚及吞拿魚
各三件,每款都非常新鮮肥美😋最鍾意係吞拿魚同甜蝦鮮甜好味🤤

海膽刺身

鯛魚清湯
鯛魚湯非常清甜,蘿蔔仲好入味,非常鮮甜好飲😋