2023-11-06
呢間餐廳主打炸雞、鍋物,不過其他菜式一樣高質!平日夜晚都好多人食,遲少少已經唔俾walk-in。建議要預早訂定位先。✨蜜味乳酪粉無骨雞 $128炸雞口感類似唐揚炸雞嗰種,又嫩又多汁。蜜味乳酪粉類似一般蜂蜜牛油薯片嘅味道。✨火炙牛 $98呢款有驚喜!本身牛肉已經係半熟,火炙都係俾返少少儀式感🤭。但係牛肉又嫩又有油脂香,食得出係高級牛。✨魚介湯鍋 $238一鍋分四格,都係魚糕、蔬菜、雞蛋。初初食到唔同形狀、口感嘅魚糕都幾新奇。天氣凍又覺得特別暖胃。不過食食下都係加泡菜食改變下口味。✨農家鮮泡菜 $38微酸小辣,口味比平時食嘅啖。✨八爪魚沙律 $118八爪魚軟滑又有少少咬口。沙律菜有淋上泡菜汁,開胃又唔會有青味。✨蜜瓜雪冰 $88雪冰好幼滑而且係Melona味道,啖啖都係咁香甜。仲要有唔少蜜瓜肉。✨洛神花茶 $42✨生薑茶 $38
✨蜜味乳酪粉無骨雞 $128
✨火炙牛 $98
✨魚介湯鍋 $238
✨農家鮮泡菜 $38
微酸小辣,口味比平時食嘅啖。
✨八爪魚沙律 $118
✨蜜瓜雪冰 $88