2021-11-25 800 瀏覽
搵地方食生日晚餐,網上睇到呢間口啤幾好,早一日經過問下店主有冇得留位,店主話要準時到達就冇問題啦!今晚準時嚟到,唔使等即刻有位,坐低先叫咗客脆炸魷魚下足,嘩!真係非常之好味,😋😋👍👍真係想叫多碟,跟著老婆叫咗和牛洋火鍋,和牛好正份量唔少,配料又唔差,最後個黑松露湯飯好好食,店主手執好好,個湯飯整得好好食!😋😋👍👍我就叫咗個吉列牛小排特盛,吉列牛上次去日本冇食到,今次喺元朗有得食點都試下!熟啲生啲自己燒,小牛排好好味,份量都唔少,最後叫埋抹茶同焙茶布丁,兩個布丁又係好正!👍👍叫咗支苦柑梳打,苦苦甘甘幾好飲,埋單嘩咗聲5百蚊都唔使,質素咁好,咁用心製作,食材咁靚咁嘅價錢真係超抵超值,性價比極高!下次要再嚟試埋午餐。店主雖然有點忙但招呼都唔錯!出餐又快!👍👍👍
2021-11-24
慶祝紀念