2015-08-22 768 瀏覽
平時lunch都係帶飯, 但偶然lunch都想出街食, 咁岩同事介紹話呢間D lunch set好正, 咁就試下啦~佢D lunch set有好多款, 有成40-50款, 款款都好吸引, 真係花多眼亂~呢個set有麵豉湯, 三文魚沙律, 鵝肝飯同橙. 鵝肝壽司就食得多, 鵝肝壽司飯真係第一次食, 佢果兩塊鵝肝勁大塊, 個面煎得好香脆, 配埋個汁同D壽司飯一齊食, 出奇地一d都唔膩, 可以係因為呢3樣野調配得岩岩好, 真係好好味~ 而個三文魚沙律, 佢有勁多好大塊同好厚既三文魚, 又新鮮, 又好味. 食完超滿足~我同事就叫左呢個蔥碎吞拿魚飯, 呢個set有麵豉湯, 沙律, 吞拿魚飯同橙. 呢個我就無試到, 但我都聽到同事全程講左不下5次”好好味~”, 不過我見佢d碎吞拿魚好新鮮好有光澤, 應該唔會差得去邊, 等我下次都試呢個先~
火灸鵝肝壽司飯+三文魚沙律
蔥碎吞拿魚飯
題外話/補充資料: 好似做緊優惠, 埋單果時無啦啦比左個9折我, good~~
2015-08-14
火灸鵝肝壽司飯+三文魚沙律