餐廳: 翠園 (太古城中心)
資訊:

餐廳: 翠園 (太古城中心)
資訊:

太古城啲餐廳出晒名難食,呢一間係代表。呢一間餐廳啲餸非常鹹,非常多味精,完全難食,食完有反胃的感覺。呢個廚師煮飯完全冇心機,拉扱,比全香港外傭煮嘅餸難食一千萬倍。千祈唔好幫襯。以後決定永不幫襯所有美心經營嘅餐館,包括Starbucks,翠苑,同simplylife。每次去美心的餐廳都受氣,又難食服務又差又貴,冇好介紹啲青瓜木耳完全冇醃,一條過冇切粒,小學生煮都好食啲,重夠膽收$60一碟第二係炸黑豚肉,完全唔知同普通豬肉有乜分別。炸到硬過石頭,嗰啲蒜蓉同啲豬肉完全係分開,差到無倫,不知所謂,第一日學炸野都唔會差到咁悽涼第三味蒜蓉雞喎最差最惡劣,拉扱,毫無誠意,又鹹,冇肉味,啲蔥完全冇切過,唔入味,超級多味精,一食落口差啲吐出來,真係難食到冇人有,翠苑快啲關門,越來越少人想食你嘅食物翠苑乜都差過人,茶又難飲,泡菜又難食,位窄,隔離左右又咳又嘈,叫十萬次無人認,燒鵝又無,燈光又暗,枱又細,又污糟,每張枱距離窄過幼稚園啲枱櫈,都唔知點解咁多香港人受落,咁又係連餐澳牛都話好,翠苑比起澳牛只不過係小兒科。總之以後永遠都唔會去幫襯美心任何一間野。仲有太古城啲餐廳九成都係低劣出品,亦不會再去太古城食野

翠苑乜都差過人,茶又難飲,泡菜又難食,位窄,隔離左右又咳又嘈,叫十萬次無人認,燒鵝又無,燈光又暗,枱又細,又污糟,每張枱距離窄過幼稚園啲枱櫈,都唔知點解咁多香港人受落,咁又係連餐澳牛都話好,翠苑比起澳牛只不過係小兒科。總之以後永遠都唔會去幫襯美心任何一間野。仲有太古城啲餐廳九成都係低劣出品,亦不會再去太古城食野受罪

Open noodles 編輯工作唔檢點,柔嫩,十足小學生,話如果某間鋪頭執笠我會拍掌都有問題,咁小事都呱呱嘈,以後改為只准讚餐廳最好不過

蒜蓉雞鍋

炸黑豚肉
2019-04-24
5 分鐘 (堂食)
  • 所有都十分難食,無野要推介,千祈唔好入去貼錢買難受