2012-06-11
星期日開開心心約左班朋友喺屋企食海鮮, 一直係Oceanthree既忠實fans,次次喺屋企食海鮮一定係叫佢地,今次咁岩諗住試新野,一半訂佢地一半訂Oystermama, Oystermama既野一早到左,但Oceanthree等呀等呀等都未等到, 到7點幾開始覺得唔對路, 打去問, 佢地無呢張單, 我朋友明明收到確認電話, 佢地堅持話佢地既STAFF無打過黎, 叫我地自己去觀塘門市拎。我地都係喺觀塘, 有誠意既就搵同事送過黎! 同Oceanthree講係佢地既錯, 佢地應該送過黎補救, 堅持唔肯。收線後即時喺OysterMama order, 人地都係喺觀塘, 1個鍾後送到過黎,之後Oceanthree打番電話黎話可以送,但我地已經唔需要,同埋令我最介懷係佢地由始至終一句道歉都無,令人超級失望!