2024-06-20 2105 瀏覽
其實我都睇唔透呢點解我星期日之外出去飲茶竟然可以有位,我諗依家呢真係好少人去飲茶。難得出到嚟尖沙咀仲要咁早,決定飲番個早茶,去到映月樓以為好多人啦,點知一坐就有個海景位,真係不得了,正常叫點心,唔知係咪因為太耐冇食過茶樓嘅點心呢我真係覺得好好食,點心好新鮮好好食,連我阿媽都話好耐冇食過咁好食嘅鳳爪,夠淋,連啲汁都好好味!仲要讚吓個炸魷魚鬚!佢唔係普通嗰啲口粉炸魷魚鬚喎,係真係食落去輕輕脆卜卜嘅魷魚鬚🥹好耐都未食過啦。我都有見到呢,其他評論話啲侍應好差,我想話其實嗰度真係冇乜侍應唔夠人手,不過講真啦飲茶都可以等吓嘅,又唔講,點心真係好好食!但係樓面情況可以改善吓!