餐廳: 一鼎‧台式火鍋 (屯門時代廣場北翼)
資訊:

2024-12-03 716 瀏覽
天氣咁凍,最岩打邊爐😎係一鼎‧台式火鍋打邊爐嘅體驗真是令人難忘!一入去,就被溫暖嘅燈光和熱情嘅服務所包圍。自助區有好多唔同菜類同丸類嘅選擇,我最鍾意佢個自助生啤機,將個杯擺入去,撳一個掣,佢就會自動製成一杯好新鮮嘅生啤,非常之特別!😊而且食物嘅種類非常之多選擇,從嫩滑的牛肉片到鮮美的海鮮,應有盡有。我哋今次食A餐:全血和牛+日本北海道四元豚120分鐘晚市吃到飽套餐🤩佢哋既石灰岩全血和牛仲拎咗2024澳洲全血和牛大賞銅獎👍🏻全血和牛相當罕有,係第一間火鍋放題店提供😎😎當熱騰騰既湯底開始翻滾,香氣四溢,尤其係特製的栗子雞湯底,令人忍吾住一口接一口。每一片肉在湯中涮過,吸滿了湯汁,入口即化,鮮嫩多汁。而且佢哋仲有唔同嘅肉類選擇,真係食到停唔到口🤭🤭最後,再來一碗台式糖水,芋圓夠咬口,為呢餐豐盛既火鍋畫上完美的句號✨✨