𝘊𝘩𝘰𝘬 𝘊𝘩𝘪𝘤𝘬 @ 𝘒𝘸𝘢𝘪 𝘧𝘰𝘯𝘨 - 超級無敵邪惡嘅「自製」炸雞💛👧🏻_葵廣一日遊5️⃣哩件小食店有三多-文宣多 炸雞款式多 chok粉款式多!除左三多 聽聞佢啲炸雞仲非常好食添!但係由於已經嚟到葵講掃街嘅尾聲 所以我哋兩個已經好飽🥲唯有嗌過雞軟骨試吓啦!🌟「𝘊𝘏𝘖𝘒爆小食」- 奇趣雞軟骨 $30本身諗住份量唔多但係收到之後真係嚇咗一跳 目測絕對有三十粒以上 格住紙袋都feel到啱啱炸好嘅油溫 大家食嘅時候要小心熱啊 收到食物之後就要開始發揮你嘅小宇宙啦 就係落!chok!粉!chok粉款式有6款-川椒、紫菜、香濃芝士、避風塘蒜香、五香孜然同特濃香辣 因為我唔食辣 所以淨係落左第2345嘅chok粉 因為mix得太多 所以我只係食到芝士同孜然味 值得一讚嘅係炸粉好薄而且炸得啱啱好冇過火!可惜真係太飽 所以最後都食唔哂!建議想食炸雞嘅大家最好就喺一半飽嘅時候去食喇🙌🏻😻#𝙛𝙚𝙞𝙜𝙡𝙤𝙧_𝙚𝙖𝙩 📍 Chok 雞 (葵芳)葵芳葵富路7號葵涌廣場3樓TOP世界3069-T18號舖

👧🏻_葵廣一日遊5️⃣

🌟「𝘊𝘏𝘖𝘒爆小食」- 奇趣雞軟骨 $30

「𝘊𝘏𝘖𝘒爆小食」- 奇趣雞軟骨
Chok粉

#𝙛𝙚𝙞𝙜𝙡𝙤𝙧_𝙚𝙖𝙩

📍 Chok 雞 (葵芳)
葵芳葵富路7號葵涌廣場3樓TOP世界3069-T18號舖
10 分鐘 (堂食)
「𝘊𝘏𝘖𝘒爆小食」- 奇趣雞軟骨
Chok粉