2019-02-01 1938 瀏覽
我第一次寫食評就係因為呢間鋪做生意手法好有問題事源買左兩底椰汁年糕 一底椰糖年糕已經全數付費 但製作需時 要下一次先可以拎糕到左今日 我原本30/1去 但有事 已好早打電話去改日子 即31/1去 店主話無問題 但今日去攞糕時 同我講 你張單30號架喎你底椰糖年糕比左其他人 我話 下 我打左電話改日子 佢就話退錢咁正常比哂錢落單 當天無黎 你都無理由比其他人買走 唔係應該拒絕個客話有人訂左? 間鋪就穩陣 錢就收足 糕就比唔到人就算你會賣走當天無黎而餘下既糕 你都同返我講你會咁做 唔黎就有機會唔齊 大佬 完全唔講 咁做生意?以為自己唔休做就咁對啲客 真係有違於常理 仲要我有打電話去通知店主真係無下次 趕客 三底變二底 山長水遠黎 條氣chok住 要買既人自己小心
我第一次寫食評就係因為呢間鋪做生意手法好有問題

事源買左兩底椰汁年糕 一底椰糖年糕