2018-08-31 322 瀏覽
心血來想食一個日本lunch ,上網睇咗好多間,都揀唔到食邊間,把心一橫,不如去食公司附近既KyotoJoe啦,種類又多價錢又okay, 而且又就到朋友見客時間,所以就決定去食。未夠12點已經去到準備安排入座,人龍都唔算長,好快就被安排卡位。座位寬鬆,最緊要係要食一個好食嘅午餐。刺身嘅種類有好多款選擇,非常新鮮,帶子好大隻,而且好鮮甜。除咗一般嘅刺身選擇之外,重有深海池魚添,肥大肉厚。最欣賞係劍魚腩,同埋油甘魚刺身,兩款都油脂分佈平均。熟食方面,beef Sriracha係個人心水選擇。另外手捲,以為係迷你size,點知原來係好大件,食咗兩件已經覺得好飽啦。食完刺身,即刻好想飲番杯野,呢度除咗有日本飲品之外,竟然重有好多有特式既mocktail,真係有啲意外,相當唔錯!此外,服務員嘅態度非常好,經常有耐性地回答隔離枱嘅問題,友善有禮!

,點知原來係好大件,食咗兩件已經覺得好飽啦。

2018-08-24
5 分鐘 (堂食)
  • Beef Sriracha