2024-10-02
呢度嘅環境好有日本風味,隱密度亦都好高,食物全部都好新鮮,抵食!今次係揀左佢既Dinner Omakase Set , $2980/位係手法獨到!一定係手法獨到!如果唔係點會咁好食呀⁉️每款食物都超班、味道超級正☺️!每一口食落都有驚喜四溢嘅滋味咇出嚟💦鮑魚鮑魚肝醬,非常出色既菜品,鮑魚選用左日本九州既鮑魚。滑潤而肉厚,料理係配上由大廚taniguchi自家製作鮑魚肝醬,無比美味!香味就左係口腔久久不散!喉黒海膽魚子醬手卷。超推介💖舌尖上的味覺盛宴,每一口都充滿味蕾的幸福感!因為係由燒長崎縣喉黑、北海道海膽、魚子醬配搭既手卷,所以層次非常豐富,細品下每次都有不同既感覺😍海膽超鮮甜,同魚子醬夾到不得了,仲有燒到微油香既喉黑,真係好有驚喜壽司都有好多驚喜~其中金目鯛壽司。鯛魚新鮮彈牙,淡淡嘅醬油香,鯛魚滋味相疊,入口即化,享受住其間!😌 特別提及嗰份清新嘅鮮味,每一口都令人留念,好喜歡呢種感覺!
壽司都有好多驚喜~