餐廳: Porterhouse - Seafood & Steak
資訊:

星期六同朋友去左蘭桂坊既Porterhouse - Seafood & Steak食brunch, 一去到見到有超豐富既海鮮, 雙眼即時bling bling呀🤩!!! 龍蝦🦞, 生蠔🦪, 長腳蟹🦀, 蟹鉗, 青口, 大蝦🦐等海鮮全部都係任食, 仲要係好新鮮好高質, 超正呀~~~我地食足3個鐘, 完全係慢慢食慢慢嘆!!除左海鮮之外, 呢道既甜品都係主打黎~~當日有麵包布甸, cream brulee, tiramisu, 多款cake & pie同雪糕, 全部都好靚好吸引❤️主食方便有芝士焗龍蝦🦞, 燒豬🐷, 牛扒🥩等, 最值得讚既係呢道既牛扒呀!!! 係我係BUFFET裏面食過最好食既牛排!!! 肉質軟腍又juicy,簡直100分👍🏻餐廳職員既服務又係非常好, 態度殷勤, 服務周到!!就係咁樣食下野傾下計就同朋友過左個開心愉快既周末喇🥰

我地食足3個鐘, 完全係慢慢食慢慢嘆!!

除左海鮮之外, 呢道既甜品都係主打黎~~

餐廳職員既服務又係非常好, 態度殷勤, 服務周到!!

就係咁樣食下野傾下計就同朋友過左個開心愉快既周末喇🥰