餐廳: 容記小菜王
資訊:

2022-11-08 299 瀏覽
揚名國際燒肉(細)細都有12件,啱哂2至4個人分~ 燒得幾脆口,而且肥瘦適中👍🏻佢個芥末幾特別,唔係平時見到嘅黃色,而係綠色,食落冇平時嘅咁strong 溫和啲,唔錯✅海皇撈粉絲份量超多嘅粉絲煲,面頭有好多蝦米蝦乾🦐另外仲有啲魷魚仔,比想像中豐富同埋惹味😝招牌沙拉骨沙拉骨醬整多,食落又唔會覺得heavy,啲肉整得幾軟腍,食落啖啖肉,一啖啖停唔到口👅黃金鮮魷黃金即係鹹蛋,食落鹹蛋口感偏粗,重口味人仕應該會中意🦑份量都唔少,亦都唔會覺得好油膩,不過建議多啲人分黎食🥄蝦乾啫啫皇帝苗一上場真係出哂煙,熱辣辣🔥🍲皇帝苗煮得好淋好入味,而且加埋蝦乾都幾惹味🥬
揚名國際燒肉(細)
揚名國際燒肉(細)