2021-06-09
好似挽定向咁 跟住佢哋手寫嘅幾張紙仔先揾到個入口仲要似係人哋廚房後門咁但推開門就係另一個世界喇!🤍𝗦𝗲𝗮𝗳𝗼𝗼𝗱 𝗣𝗮𝗻𝗰𝗮𝗸𝗲($𝟭𝟰𝟴) | 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴: 𝟴.𝟱/𝟭𝟬暫時喺香港食過最高質嘅韓國煎餅外層煎到香脆 唔會太薄亦唔會太厚粉入面有蝦肉青口魷魚粒等 份量好足的加埋蔥一齊煎更香口仲有個蒜片汁!好好食☺️🤍𝗙𝗹𝗮𝗻𝗸 & 𝗦𝗵𝗮𝗻𝗸($𝟯𝟯𝟴) | 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴: 𝟴.𝟱/𝟭𝟬一上枱本身sad咗幾秒 因為個湯望落好清🥲而我係個超級重口味嘅人不過最後我可以唔洗落鹽落辣醬都食得好滿足 就知佢幾鮮味啖啖湯都係膠原 牛筋夠稔 牛展就韌咗少少少配料有金菇冬菇薯粉韮菜 大愛佢超多韮菜!🤍𝗠𝗮𝗸:𝗚𝗲𝗼𝗹:𝗘𝗲($𝟭𝟰𝟬) | 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴: 𝟴/𝟭𝟬要嗌翻壺米酒先有氣氛有另一隻$220傳統啲嘅 呢隻就多啲bubble嘅但已經幾好飲 入口順滑 米嘅香甜味都幾夠成餐飯嘅experience真係似逃離咗香港因為全部都係韓國店員 加兩個western但唔知係咪因為咁 餐廳好似唔太了解government policy 所以淨係provide安心出行🙃Which對啲冇app填開紙仔嘅人造成不便如果唔係
好似挽定向咁 跟住佢哋手寫嘅幾張紙仔先揾到
個入口仲要似係人哋廚房後門咁
但推開門就係另一個世界喇!
暫時喺香港食過最高質嘅韓國煎餅
一上枱本身sad咗幾秒 因為個湯望落好清🥲
而我係個超級重口味嘅人
不過最後我可以唔洗落鹽落辣醬都食得好滿足 就知佢幾鮮味
啖啖湯都係膠原 牛筋夠稔 牛展就韌咗少少少
配料有金菇冬菇薯粉韮菜 大愛佢超多韮菜!
要嗌翻壺米酒先有氣氛
有另一隻$220傳統啲嘅