2022-11-30
誰會想在書裡夢遊今生🍄才知怎麼先叫動人唔使用AR都可以結合2D同3D?☺️手繪風餐廳帶你走進童話世界😋呢度嘅環境好特別,全部係手繪風格嘅黑白圖畫,好似活生生行咗入去二維空間咁☺️同場仲播放緊宮崎駿動畫嘅純音樂,好有feel🌸🍄香煎美國有骨豬鞍扒伴蘋果燒汁 $258香煎三文魚柳配檸檬牛油忌廉汁 $198兩個肉類主食嘅脂肪比例都恰好,用料都唔錯。煎得香口又飽肚,令人食唔口。一個配薯蓉,一個配薯角,啱哂我口味💟。主食加$38就有餐湯、湯律同基本飲品😱阿根廷刺身紅蝦配意大利香草包 $138極巨大嘅蝦🦐非常新鮮呀。香草包外脆內軟,調味一流。Peach soda🍑 $32Lemon Tea🍋 $28重點推介‼️必試甜品🥰嚕嚕米-森の家🍄 128我去之前已睇中咗呢個😚超可愛嘅蘑菇造型甜品😚外面係白朱古力脆皮,入面以草莓乳酪慕絲為主調,菇頭同幹有唔同質感😍幾好食。富士芝櫻祭-丸久小山園抹茶Tiramisu $118富士山造型打卡好靚⛰️面層係超smooth超creamy嘅芝士,底層唔止係抹茶粉,連個芝士都係抹茶味,回甘同奶香超夾。
香煎美國有骨豬鞍扒伴蘋果燒汁 $258
香煎三文魚柳配檸檬牛油忌廉汁 $198
主食加$38就有餐湯、湯律同基本飲品😱
阿根廷刺身紅蝦配意大利香草包 $138
極巨大嘅蝦🦐非常新鮮呀。香草包外脆內軟,調味一流。
Peach soda🍑 $32
Lemon Tea🍋 $28