2020-06-21
琴晚食完真係一肚氣😤今朝依然好唔gur!重點:reception安排差、嘢食凍、出餐慢、侍應態度差☎️ 打電話去book檯果陣無同我講過要限時,但去到現場又要我60分鐘內交檯😡🦀 book檯時聲稱個蘿蔔糕炒蟹好出名,叫我地預訂,點知我去到都見唔到有邊檯真係有叫😨上菜果陣,蟹又凍,蘿蔔糕又凍🥶 🦀 隻蟹又係水蟹無肉嘅,蟹鉗又唔扑碎。我地問個侍應拎鉗想食蟹,個侍應第一次比左把較剪我地🙄都唔緊要,再問佢拎,竟然被晦氣對待,話唔知我地要嘅係鉗。喂大佬,你隻蟹咁樣「原隻上」,無鉗點食啊?🥬 佢地要我地60分鐘內食完,但佢地出餐又慢,最後有個菜都上唔切😫叫佢地係張單都取消返,到最後埋單💰,竟然唔比張單我地對😡強烈要求要對單先發現佢 根 本 無 取 消 無 上 嘅 菜😡 侍應態度好差,好唔耐煩,最後走嘅時候仲叫我地鐘意咪上OpenRice寫衰佢,咁我唯有如佢所願🤷🏻♀️- 現場見聞 -🤦🏻♀️ 現場去到好多人等外賣,有啲人等左超過一個鐘頭,話要取消張單先拎到🤦🏻♀️ 聽到有人book左6點鐘,去到現場可以無檯比佢,reception叫佢8點再返黎,點知8點返到黎都係要係出面等🤦🏻♀️ 餐廳好細,冧哂檔
重點:reception安排差、嘢食凍、出餐慢、侍應態度差
- 現場見聞 -
🤦🏻♀️ 餐廳好細,冧哂檔,根本做唔切🤷🏻♀️