2024-05-04
最近一直都有癮想食片皮鴨!今次就同屋企人去咗中環米芝京淮菜✨北京樓✨食佢哋全新嘅4人套餐!總共有6道菜式同兩小碟 (醉雞及素鵝)!啱晒大食嘅我哋!首先聽 #北京填鴨 真係好高質!係用油脂份佈比較少嘅上等嫩鴨,鴨皮金黃酥脆,肉質鮮嫩多汁,一啲都唔油膩!用薄餅卷埋大蔥絲、黃瓜絲同甜醬,好好味、好滿足👍🏻北京宮爆明蝦球 原來係一款傳統宮庭菜式!真係好大隻巨型蝦碌😳!超彈牙!酸酸甜甜好惹味!不得不讚 #拔絲香蕉 !如果唔係我手快搶到一塊,已經俾小朋友清晒!同埋而家只要落單拔絲香蕉,即免費送即影即有相片1張📸!另外仲有 #清炒蒿荀絲 、#小籠包 都好好味😋餐廳環境寬敞舒適,裝潢雅致瑰麗,好啱帶屋企人同朋友嚟食飯!尤其係服務質素好高,職員好細心!見到我咁多個小朋友即刻主動問要唔要BB凳同BB餐具🍴,不愧為係2018年榮獲米芝蓮一星⭐️餐廳!啱曬放假帶埋屋企人嚟食,記得要提早訂位!
啱曬放假帶埋屋企人嚟食,記得要提早訂位!