2023-02-05 179 瀏覽
之前同朋友嚟食過『萬丸燒肉』係日本高級單點燒肉,而家轉咗做高級燒肉放題🥳價錢仲好親民,肉類質素仲同以前一樣😻真係超開心🥳🥳今次我哋揀咗428元套餐😋呢個套餐已經可以食到日本A4宮崎和牛🐄特級安格斯牛小排和安格斯牛胸腹肉😻呢個係日本A4宮崎和牛🐄牛脂分布好平均,口感嫩滑😋入口即溶仲好濃牛味,超級好食😋呢個係壽喜燒汁安格斯牛小排🥩好有口感👍🏻用壽喜燒汁醃更加好味😋牛味都好濃👍🏻仲有大大隻嘅虎蝦🦐和大大隻嘅香蒜牛油元貝都好新鮮好好味😋香草牛油雜菌🍄和鮮冬菇都好有菇味👍🏻我哋之後再叫咗香葱薄牛舌👅厚切牛舌條👅美國牛仔骨都好高質👍🏻好好味😻重點係唔會漏單👍🏻叫幾多嚟幾多👍🏻真心讚👍🏻個爐啲火好旺盛🔥啲食物都好快燒好😻抽煙系統都做得好好👍🏻食完啲衫冇咩味😆啲虎蝦真係超大隻有成隻碟咁長🦐食落口啖啖肉😋又鮮甜👍🏻食到最後每人仲有一個Mõvenpick雪糕🍦為呢餐畫上完美嘅句號🥰餐廳裝修以和式設計🎎環境好靚😻座位寬敞舒適👍🏻職員態度親切有善🥰食物質素超高😋種類都超多😍以428元就食到日本A4宮崎和牛🐄簡直係超抵👍🏻非常推介大家嚟食👍🏻👍🏻

仲有大大隻嘅虎蝦🦐和大大隻嘅香蒜牛油元貝都好新鮮好好味😋
香草牛油雜菌🍄和鮮冬菇都好有菇味👍🏻