我哋今次叫咗兩款唔同嘅豬扒定食,兩款定食都可以無限refill佢哋嘅湯麵白飯同埋沙律,完全唔驚會食唔飽!🤣🐷番薯芝士吉列豬扒豬扒五邊都裹滿咗脆卜卜麵包糠去炸,外面非常之酥脆香口,甜甜嘅番薯蓉同埋奶香味十足嘅芝士非常之夾,鹹鹹甜甜非常之好味。🥰定食入邊有六嚿豬扒,每塊份量都好足,食完非常滿足!🐷吉列豬扒豬柳定食呢一份定食入邊有吉列豬扒同埋吉列豬柳,每款分別都有四舊。🥰同樣都係新鮮炸喜熱辣辣脆卜卜,兩款豬肉入面都非常之Juicy嫩滑,一啲都唔會乾。🤍食落去豬柳會比炸豬扒冇咁油膩,而且更加腍滑。🐷芒果梳打🐷青提梳打💚兩款梳打都非常足料,睇相都可以見到有滿滿嘅水果,味道唔會好甜,亦都唔會覺得係好人工嘅糖漿味,飯後來一杯非常之清爽。

🐷番薯芝士吉列豬扒

🐷吉列豬扒豬柳定食