2023-06-20
疫情前,好多朋友都知道呢間嘢,食物唔差,地點方便,又收得夜,又有蠔食,多唔敢講,但應該嚟過超過20次。。。都大大話話2,3年冇嚟,一入到舖都覺得怪怪地,好似變咗劈場咁😵😵係,係劈場,咩解究一間西餐廳變成咁?一個貌似老闆定經理嘅女人披頭散髮傳菜,轉頭又响我地隔離同班男人猜枚😧無錯係猜枚,真係估你唔到。。。講返嘢食,加咗價貴咗,菜色高級咗,多咗熟食海鮮菜色,但餐廳以生蠔做主題嘅生蠔竟然可以差成咁你地不如cut咗佢啦,薄到好似X夫芝士咁,不過我明,實有人衝出嚟話:「$10一隻仲想點?」所以我地再叫咗一打正價$39一隻嘅生蠔🦪,12只裡面得一只冇碎殼,係一只呀,主打賣生蠔嘅餐廳可以開到咁,真心建議不如正正經經做好餐廳食品先,人均消費差唔多600,咁嘅用餐經驗真係冇下次👋🏻👋🏻